Претрага:

Дан младих 2020

Циљ обележавања Дана младих ове године је нагласити како активности младих на локалном, националном и глобалном нивоу колективно утичу на позитивне промене у свету, а тема је: Учествовање младих у глобалним акцијама.

А ево акције којој се можеш одмах прикључити! У среду 12. 08. на Дан младих је акција доборвољног давања крви у Црвеном крсту Панчево од 9-12 часова. Дођи да помогнеш, пружи руку!

Како су млади људи пре свега здраве особе пуне ентузијазма, иновативних идеја, спремни на изазове, шире позитиван дух, молимо их да овога лета са својим пријатељима помогну да се обезбеде потребне количине крви. Иако је време одмора и летовања, не сме се заборавити да у болницама медицинско особље улаже сва своја знања и напоре у лечење али без пружене руке добровољних даваоца крви некоме ће лек недостајати.

Ништа није важније од здравља и живота, чином давања крви спасавају се многи животи, те апелујемо на младе људе да ово лето упамте по томе што ће учинити најважнију ствар у нечијем животу, тиме што ће дати део себе за нечије будуће време, јер ће први пут дати крв и придружити се породици најхуманијих и најскромнијих људи, добровољних даваоца крви.

Чекамо те на акцији!

А ево и наших хероја дана! Придружи се и ти, сваке среде од 9-12 часова.