Претрага:
Један пакетић пуно љубави

Један пакетић пуно љубави

У оквиру традиционалне акције Црвеног крста Србије „Један пакетић пуно љубави“ 🎁 Црвени крст Панчево је поклонио новогодишње пакетиће различитим корисницима.

  1. Црвени Крст Панчево и Канцеларија за Роме Града Панчева поделили су новогодишње пакетиће ученицима/ама трећих и четвртих разреда и ученицима/ама у дневном боравку школе „Борисав Петров – Браца“. Црвени крст је обезбедио 32 слатка пакетића из донација у кампањи „Лидл“/а – #МалаДелаСуВеликаСтвар и 32 пакетића са играчкама које су за децу донирали наши суграђани. Волонтери #ЦрвеногКрстаПанчево поделили су пакетиће, а ученици и ученице са наставницама приредили су незабораван програм и поделили радост са нама.
  2. Црвени крст Панчево је обишао и Дечје одељење Опште болнице Панчево. Пакетићи, њих 27, ће бити поклоњени деци🙏 која су за време новогодишњих и божићних празника, нажалост у болници.
  3. Деда мраз је путем Црвеног крста Панчево наменио поклоне и малишанима који се налазе у Сигурној кући, не би ли их у овим празничним данима обрадовао играчком и слаткишима као и свим оним чему се деца највише радују. 🎄❤️🎁

Садржај пакетића су обогатиле чланице Клубова за одрасла лица ГЦ из Панчева тако што су за децу исплеле капе, шалове и прслуке вуницом коју су добиле од Савеза слепих. Пуно љубави је уткано и уз лепе жеље послато малишанима. Сретни предстојећи Новогодишњи и Божићни празници!

Малишанима у болници желимо брз опоравак, а свој деци срећну Нову годину и предстојеће празнике!

Празници су лепши „Уз малу помоћ пријатеља“ ❤️
#ЦрвениКрстПанчево
#ЈеданПакетићПуноЉубави