Претрага:

Кординација волонтера у новим рукама

Волонтери Црвеног крста Панчево организовани су у Теренску јединицу „Прим. др Јован Милановић“ која има свој управни одбор и координаторе програма. Овог приликом хтели смо да се захвалимо претходним члановима управног одбора наше Теренске: Бојани Ћуић, Милици Стојанов и Милашину Величковић. Они и даље остају наши вредни волонтери, а сигурни смо да им је искуство у управном одбору драгоцено.

Њих су на овим позицијама (председник/ца, заменик/ца и секретар/ка) заменили њихови другари, а наше искусне волонтерке: Тања Лишанин, Елеонора Оравец и Сара Цветић. Ово су оне!

Тања Лишанин: Студент сам Високе школе струковних студија за васпитаче у Вршцу. Волонтирам активно већ осам година. Само волонтирање ми је донело пуно пријатеља широм Србије, доста неформалног знања, као и помогло да савладам трему која ми је годинама била проблем.

Елеонора Оравец: Волонтирам у Црвеном крсту шест година. Студирам Социјалну политику и социјални рад на Факултету политичких наука у Београду. У прошлости сам волонтирала и у Connectingu, учествовала на пројектима и ишла на тренинге различитих организација. У слободно време волим да гледам филмове, да се дружим и играм шах.

Сара Цветић: Активан сам волонтер Црвеног крста 2 године. Ученик сам 4. разреда Гимназије, а завршила сам и средњу Музичку школу. Свирам виолину, клавир, гитару и певам. Такође сам и дечији аниматор и обожавам рад са децом и људима. Одувек сам имала жељу да постанем волонтер, а оно што ме је привукло је хуманост и управо рад са људима који ја волим. Стекла сам доста знања, предивног искуства и упознала дивне пријатеље.

Ове дивне девојке ће у наредном периоду координирати рад волонтера и волонтерки, осмишљавати активности и развијати наше програме.
Надамо се да су вас њихове приче инспирисале да се и ви прикључите тиму Црвеног крста Панчево. Оне су ту сваког уторка од 20ч вам дају све неопходне информације.

Видимо се на састанку!