Претрага:

Мала дела су велика ствар!

И ове године грејемо срца наших корисника!
Почиње акција: Мала дела су велика ствар!!!


У периоду од 23. новембра до 17. децембра, Лидл Србија и ове године у сарадњи са Црвеним крстом Србије спроводи кампању Мала дела су велика ствар. Током трајања кампање, потрошачи имају прилику да купе препоручене артикле из Лидлове понуде у свим продавницама широм Србије и донирају их иза каса, директно пружајући помоћ својим најугроженијим суграђанима. Додатно, Лидл ће донирати и опрему у вредности од 1.800.000 динара за потребе Програма народних кухиња Црвеног крста Србије.
Пројекат је започет 2019. године, ово је 4. издање.


У свим Лидл продавницама широм Србије, на рафовима се може пронаћи посебна ознака која препоручује производе попут основних намирница и производа за кућну и личну хигијену, пиринча, тестенине, конзерве воћа и поврћа и других, чијом куповином и одлагањем на посебно предвиђена места иза каса, потрошачи обезбеђују неопходне намирнице за кориснике услуга Црвеног крста Србије.


Ове године и нешто посебно за најмлађе!
Лидл од четвртка, 23. новембра, покреће лимитирану серију Ракун Раша плишаних играчака, по цени од 599,99 динара, чијом куповином се директно подржава кампања даривања Мала дела су велика ствар.
Купи ракуна Рашу и за сваког купљеног ракуна, Лидл донира намирнице за припрему оброка за кориснике Програма народних кухиња Црвеног крста Србије.