Претрага:

Пакетићи за децу

Уз подршку наших  суграђанки и суграђана који су се укључили својим донацијама, Црвени крст Панчево је припремио пригодне пакетиће са којима смо обрадовали децу из Основне школе Братислав Браца Петров а који су нас радосно дочекали  у својој школи, као и децу из Специјалне основне школе “Мара Мандић”.

Велику подршку у припремању пакетића за панчевачку децу пружила су управо деца и њихови родитељи који су кроз међународну операцију Божично дете, у кутијама за ципеле, паковали поклоне како би обрадовали децу у невољи широм света. Захваљујући свим волонетрима у свету који подржавају ове напоре као и организацији Операција Божично дете у Србији ( OOC- operation Christmas child) Црвени крст Панчево је остварио подршку у добијању пакетића и реализацији, што је од непроцењивог значаја у време празника  који су пред нама.

Овим путем, уједно, желимо да изразимо захвалност свим актерима у локалној заједници који су били подршка и ослонац Црвеном крсту Панчево у реализацији наше хуманитарне мисије, а са крајњим циљем подршке појединцу и поједники у невољи или тренутно тешким животним околностима. Зато, с правом, можемо речи да смо сви заједно успели у добрим намерама.