Претрага:

Помоћ најстаријим суграђанкама и суграђанима

Градски штаб за ванредне ситуације града Панчева отворио је три (3) нове телефонске линије за помоћ најстаријим суграђанима и суграђанкама на које се могу јавити уколико им је потребна помоћ у виду набавке намирница, лекова и слично. Телефони ће од уторка, 17. марта 2020. године бити доступни 24 сата дневно.

БРОЈЕВИ ТЕЛЕФОНА СУ: (013) 308 950, 308 960 и 308 736

Драге суграђанке и суграђани, молимо да се усмерите на оне најнеопходније потребе како би што више вас могло да очекује и добије волонтерску подршку.

Уколико нема ко млађи да вас обиђе, купи лекове и неопходне намирнице, прошета кућног љубимца, од сутра, 17.03.2020. ће у пуном капацитету бити доступна ова три броја телефона Градског штаба за ванредне ситуације које ћете моћи позвати двадесет четири сата дневно и рећи које су ваше потребе.

Позивом на неки од ових бројева, лице  из Градског штаба ће извршити координацију са Црвеним крстом Панчево и волонтеркама и волонтерима  на терену. Они ће бити ти који ће доћи до Вас и помоћи у свакодневним потребама набавке хране, лекова и по потреби бриге око кућних љубимаца.