Претрага:
Сарадницима волонтерима Црвеног крста Панчево уручене су захвалнице за ангажовање на мотиваицији и едукацији младих а у оквиру програма добровољно давање крви Црвеног крста Панчево

Свечана додела признања ДДК

У оквиру обележавања Дана града у среду, 06.11.2019., у Црвеном крсту Панчево свечано су уручена Признања добровољним даваоцима крви за 35, 50, 75 и 100 пута дату крв и високо признање „Широко срце“ најхуманијим срединама у 2018.годину.
Град Панчево и Црвени крст Панчево, на овај начин желе да им захвале и истакну њихову улогу и значај у добровољном давалаштву крви, хуманом делу којим су спасени животи многих наших суграђана и суграђанки.

Плакету „Широко срце“ која се додељује за најбоље резултате остварене у добровољном давалаштву крви у протеклој 2018. години уручио је члан Градског већа задужен за област рада, запошљавања и социјалне политике г-дин Миленко Чучковић.

Колективи који су исказали велику друштвену одговорност, пре свега према граду Панчеву а тиме и нама који живимо у њему, тиме што дају подршку својим запосленима у организовању акција добровољног прикупљања крви унутар својих организација и школа и тако заслужили признање најхуманије средине „Широко срце“ су:
1. НИС а.д. Петрол Рафинерији нафте Панчево
2. ЈКП “Грејање“ Панчево
3. Техничка школа „23.мај“ Панчево
4. Компанија „Божић и синови“
Захвалнице појединцима/кама који су дали свој велики лични допринос у афирмисању давалаштва крви у граду Панчеву и тиме помогли да залихе крви буду константне, особито у летњим и зимским празничним месецима када су уобичајене несташице крви, уручене су:
1. Радмили Вукелић, новинарки у пензији
2. Снежани Михајловић, наставници у Медицинској школи
3. Бори Мајкић, команданту Ватрогасно-спасилачког батаљона Панчево