Претрага:

Европски дан борбе против трговине људима

Поводом Европског дана борбе против трговине људима Црвени крст Панчево је реализовао представу Превентивно позориштанце!

Ученици трећег и четвртог разреда О.Ш. Јован Јовановић Змај Панчево су се дружили са нашим јунацима Мишом и Машом и научили пуно о овој важној теми. 📣
Заједно смо научили како да се понашамо у ризичним ситуацијама!

Хвала вам за аплаузе! 👏👍

Захваљујемо се Министарству културе и информисања на прилици да учимо, унапређујемо наш програм Борба против трговине људима и едукујемо децу и младе о овој важној теми.
Реализација овог пројекта за нас је представљала велико искуство и унапређење програма Борба против трговине људима који Црвени крст Панчево спроводи већ годинама. Не само да смо често иноватори на овом програму већ смо и остварили одличну сарадњу са локалном заједницом у оквиру Локалног тима за борбу против трговине људима. Наши волонтери су у оквиру овог пројекта стекли знања која ће им користити у даљем раду како на овом тако и на другим програмима које спроводимо. А сигурни смо да ће синергија позоришног израза и превентивног рада бити добро прихваћен од стране деце. Због свега наведеног, веома смо вам захвални за прилику да се усавршавамо и преносимо своја знања најосетљивијем и највреднијем – нашој деци.

Велико и од срца💖 хвала Културном центру Панчева на безрезервној подршци у многим нашим активностима који доприносе нашој локалној заједници.