Претрага:

„Мала дела су велика ствар“ – Лидл

Позивамо вас да и ове године учинимо добро дело и на хуман начин помогнемо да атмосфера наступајућих празника испуни што више домова у нашем граду и да помогнемо још већем броју наших суграђанки и суграђана.

У периоду од 21. новембра до 11. децембра – након куповине означених производа, у једној од две Лидл продавнице у Панчеву, попут основних намирница и производа за кућну и личну хигијену, пиринча, тестенине, конзерви воћа и поврћа, кондиторских и других производа и њиховог одлагања у посебном делу иза каса, директно ћемо помоћи социјално најугроженије становништво и малишане.

Трећу годину заредом, Црвени крст Панчево у сарадњи са компанијом Лидл Србија спроводи акцију „Мала дела су велика ствар“, у оквиру које ће и ове године наше суграђанке и суграђани бити у прилици да донирају препоручене и обележене намирнице које недостају корисницима услуга Црвеног крста Панчево.

Овим путем желимо да изразимо посебну захвалност нашим суграђанкама и суграђанима који су се, протекле године у месецу даривања, укључивали у ову акцију те смо заједно прикупили укупно 1020 килограма хране, средстава за хигијену 80 килограма и кондиторских производа 80 килограма. Чиме смо, на овај начин припремљеним пакетима од по 6 килограма, помогли 200 породица а што чини више од 700 појединаца и појединки. На овај начин су били олакшани животи најрањивијима међу нама а малишане су обрадовали слаткиши и новогодишњи пакетићи.