Pretraga:

„Mala dela su velika stvar“ – Lidl

Pozivamo vas da i ove godine učinimo dobro delo i na human način pomognemo da atmosfera nastupajućih praznika ispuni što više domova u našem gradu i da pomognemo još većem broju naših sugrađanki i sugrađana.

U periodu od 21. novembra do 11. decembra – nakon kupovine označenih proizvoda, u jednoj od dve Lidl prodavnice u Pančevu, poput osnovnih namirnica i proizvoda za kućnu i ličnu higijenu, pirinča, testenine, konzervi voća i povrća, konditorskih i drugih proizvoda i njihovog odlaganja u posebnom delu iza kasa, direktno ćemo pomoći socijalno najugroženije stanovništvo i mališane.

Treću godinu zaredom, Crveni krst Pančevo u saradnji sa kompanijom Lidl Srbija sprovodi akciju „Mala dela su velika stvar“, u okviru koje će i ove godine naše sugrađanke i sugrađani biti u prilici da doniraju preporučene i obeležene namirnice koje nedostaju korisnicima usluga Crvenog krsta Pančevo.

Ovim putem želimo da izrazimo posebnu zahvalnost našim sugrađankama i sugrađanima koji su se, protekle godine u mesecu darivanja, uključivali u ovu akciju te smo zajedno prikupili ukupno 1020 kilograma hrane, sredstava za higijenu 80 kilograma i konditorskih proizvoda 80 kilograma. Čime smo, na ovaj način pripremljenim paketima od po 6 kilograma, pomogli 200 porodica a što čini više od 700 pojedinaca i pojedinki. Na ovaj način su bili olakšani životi najranjivijima među nama a mališane su obradovali slatkiši i novogodišnji paketići.