Претрага:

Показна вежба

У склопу обележавања Недеље Црвеног крста, као и реализације програма Црвеног крста Панчево Безбедност у саобраћају и Прва Помоћ, кроз које на најбољи начин промовишемо безбедност младих у саобраћају, хумане вредности и волонтеризам младих као њихов немерљив лични допринос заједници, Теренска јединица Црвеног крста Панчево ће спровести показну вежбу која указује на последице непоштовања саобраћајних прописа и угрожавања безбедности у саобраћају. Тиме указујемо на важност поштовања истих и на значај познавања основних техника прве помоћи.

Здружена показна вежба је заједничка активност припадника Ватрогасно спасилачке јединце Панчево, припадника Саобраћајне полиције као  и Службе хитне помоћи, а реализује се у сарадњи са Агенцијом за абезбедност саобраћаја Града Панчева и од великог значаја је не само за организацију Црвеног крста Панчево већ и за ширу јавност.

Показна вежба ће се одржати у суботу, 15. маја 2021.године,  са почетком у 15:00 часова,  у сарадњи са шопинг центром БИГ Панчево, улица Милоша Обреновића број 12, на паркингу испред продајног објекта „ХM“.

Видимо се у БИГ-у!