Pretraga:

Pokazna vežba

U sklopu obeležavanja Nedelje Crvenog krsta, kao i realizacije programa Crvenog krsta Pančevo Bezbednost u saobraćaju i Prva Pomoć, kroz koje na najbolji način promovišemo bezbednost mladih u saobraćaju, humane vrednosti i volonterizam mladih kao njihov nemerljiv lični doprinos zajednici, Terenska jedinica Crvenog krsta Pančevo će sprovesti pokaznu vežbu koja ukazuje na posledice nepoštovanja saobraćajnih propisa i ugrožavanja bezbednosti u saobraćaju. Time ukazujemo na važnost poštovanja istih i na značaj poznavanja osnovnih tehnika prve pomoći.

Združena pokazna vežba je zajednička aktivnost pripadnika Vatrogasno spasilačke jedince Pančevo, pripadnika Saobraćajne policije kao  i Službe hitne pomoći, a realizuje se u saradnji sa Agencijom za abezbednost saobraćaja Grada Pančeva i od velikog značaja je ne samo za organizaciju Crvenog krsta Pančevo već i za širu javnost.

Pokazna vežba će se održati u subotu, 15. maja 2021.godine,  sa početkom u 15:00 časova,  u saradnji sa šoping centrom BIG Pančevo, ulica Miloša Obrenovića broj 12, na parkingu ispred prodajnog objekta „HM“.

Vidimo se u BIG-u!